Nyt on maahanmeno jo aikas ok, meinaa vaan pentu perhana jättää turhan usein kyynerpäät ylös. Elikkä sitä mahan maassa oloa täytyy vielä vahvistaa. Muuten menee käsimerkin kanssa oikein hyvin maahan, ja välillä jopa ilman käsimerkkiä.

Sivulletulo on jees, eipä tuo vielä takapäätään osaa käyttää mutta päätyy edestä sivulle kuitenkin hyvin. Kyllä se siitä. Seuraamista ollaan nyt kokeiltu monella eri tyylillä, tähän mennessä toimivin on ollut se, että pidän ruokakippoa oikeassa kädessä selän takana, ja kun pari askelta menee kontaktissa tiiviisti niin tulee ruoka. Sen verran vähän ollaan tuota vielä tehty, ettei vielä voi sanoa mitä tuosta tulee. Mutta yritetään.. Kontaktikävely oli itselleni jotenkin todella hankala.

Paikallamakuu ja -istuminen onnistuvat jo parin metrin matkoilta parin kymmenen sekuntin ajan. En ole noita hirveästi vielä ottanut, enemmän ollaan keskitytty muiden liikkeiden tekniseen opetteluun. Eteenistumista ollaan taas otettu luvattoman vähän, se saa olla ens viikon teema. Tuntuu jotenkin ettei taas saa mitään aikaiseksi, ja kaikki muut edistyy niin kovaa vauhtia. Mutta kaipa mekin ollaan edistytty. :D

Jäynän viimeisimmät tuulihaut ovat olleet aikas katastrofeja, pitäisi päästä kunnon metsään oikeanlaisella tuulella niitä treenaamaan.. Meinaa vaan olla aina huonot olosuhteet kun sinne metsään päästään..
Niin ja apuohjaajakin olisi ihan jees.. Mutta ehkä se tästä kun saadaan tyttöjen kanssa aloitettua yhteiset treenit viikottain.

Mitäköhän muuta? Noh, Jäynä on korkeudeltaan sen ~50cm, sillä Empun korkuinen se jo on. Ja painoa on vajaa 18kg, iän ollessa 4kk. Tasaisesti tuo on kasvanut, ihan tyytyväinen olen siihen. Vaikka olisihan se tietty kiva, jos pentu yhtäkkiä taikoisikin sen 4kk ikään lisää. ;)

Emppu on ollut ihan hyvässä kunnossa, ja jaksaa samaan malliin pitää pojille kuria. Vanhan miehen mukavuuksiin se on jo oppinut, esim. sänkyyn se änkee aina öisin, eikä meinaa mennä alas edes potkimalla (vasta suullinen käsky aiheuttaa toimintaa..). Hieman erilaista tuo meno kuin pari vuotta sitten, jolloin sänkyyn ei A) voinut mennä silloin kun siellä oli joku muu, ja B) voinut jäädä jos joku vähänkin hipaisi. :D

Jäynän kanssa täytyisi siirtyä treenaamaan enemmän ulos, sillä tähän mennessä kaikki on opeteltu sisällä. Siellä vaan on niin kylymä!! ;D