Olimme 18.-26.2.2006 Inkoossa, hiihtolomaillen. Koko viikon sai Emppu juosta vapaana pihalla, metikössä ja meren jäällä. Harmi vain ettei itsellä ollut suksia matkassa, jäällä olisi ollut hyvä hiihtää ja näin saada Emppuunkin hieman vauhtia.

Lenkkeily on koiran kunnonkohotuksen kannalta aika hankalaa, jos omistaa tapauksen joka ei yksinään liiku viittä metriä kauemmaksi ulkoiluttajasta. 43817.jpg (Tai no, jänikset ja oravat sentään saavat herraan jotain liikettä, mutta niitä ei nyt sattunut tulemaan yhtään vastaan koko aikana.)

Toisten koirien kanssa lenkkeilessä Emppu kyllä painaa tuhatta ja sataa, sekä on muutenkin vähemmän flegmaattinen kuin yleensä. Selvästi huomaa kuinka sen koko olemus virkistyy koiraseurassa. Taas siis yksi syy hankkia toinen koira, aivan.

Tänään päätin, että ilmotan Empun JAUn kisoihin, jotka ovat Järvenpäässä 23.4.2006, vaikka treenattu ei olla agilityä sitten marraskuun 2005. Mutta ei se mitään, ehkäpä tämä pieni tauko tekee hyvää ja kisoista olisi tuomisena muutakin kuin pelkkä HYL.

Treenit olisi tarkoitus aloittaa heti kun ulos treenaamaan pääsee, varmaankin siis viimeistään toukokuussa. Tai kesäkuussa, riippuu ihan säästä. Jos aurinko jatkaa paistamista samaan malliin kuin tänään, pääsee tämä tyttö jo kuukauden päästä skootterisoimaan! Eipähän tarvitse enää kituuttaa bussiaikataulujen mukaan..