Vasta kun pääsin pennusta sanomasta niin.. Tänään ilmoitettiin että nyt se olisi sitten tulossa, tällä viikolla lähden kaveria hakemaan Nurmijärveltä. :D

Aika siistiä! Nimi ei ole vielä varma, kun en tiedä pennun väriä, enkä ole muutenkaan vielä nähnyt pentua. Mutta pari ehdotusta on toki.

Olimme tänään käytännöntunnilla (Empun viimeisiä seuraavaan vuoteen). Kävimme ensin tekemässä jäljet, katsottiin kaikki kun pennut ajoivat ne yksitellen. Empun kanssa jäljestys on mennyt huonompaan jamaan jatkuvasti, ja päätin jo aiemmin etten sen kanssa jälkeä ota ennen ensi kevättä. On se tauko ennenkin tehnyt hyvää, katsotaan miten nyt käy.

Jälkien jälkeen lähdimme vanhalle koululle ottamaan sisähakua. Ensin kierreltiin Empun kanssa ympäriinsä, annoin sen kuljeskella vapaana ja ohjailin sitä eri paikkoja tutkimaan. Yläkerrassa otin sitten noutoa oikealla kapulalla, lattia jytisi ja äänet kaikuivat pitkin seiniä mutta Emppu ei niistä onneksi häiriötä ottanut. Olen hyvinkin tyytyväinen sen tämän hetkiseen noutamiseen, varsinkin kun ottaa huomioon sen missä jamassa kyseinen liike oli vielä vuosi sitten..

Loppujen lopuksi olen hyvin tyytyväinen tämän päiväiseen treeniin. Katsotaan miltä tulevaisuus näyttää.