On hieman masentavaa katsoa ikkunasta ulos, sillä joulun tunnelmaa ei pahemmin ole. Ja minä kun aina olen ajatellut että onhan sitä lunta aina talvisin ainakin tuolla ylhäällä. Mutta ei, Kannus petti tämän kerran. Ei mitään.. Ei tosin kuulema pahemmin näy lunta kotopuolessakaan.

Tässä viikon ajan ollaan Jäynän kanssa tutustuttu paremmin toisiimme, ja hyvin on yhteiselo sujunut. Emppu ottaa välillä pennun touhut vähän turhankin vakavasti, mutta osaa myös leikittää pentua kiltisti. Saa nähdä miten käy kun Jäynä kasvaa. :D Myös Eeka ja Jäynä tulevat hyvin toimeen, tosin joskus pojat vetäisevät herneitä neniinsä vähän turhankin herkästi. Jo ensimmäisenä iltana sai käydä niitä toisiensa luota hakemassa.. Mutta onneksi eivät ole pitkävihaisia.

Jäynä on kyllä nimensä mukainen veijari. Yrittää kovasti esim. esittää ettei millään tajua mitä pitäisi tehdä kun sitä luokse kutsun jos se ei halua. Esim. autoilu ei ilmeisesti ole pikkuherran mieleen, istahtaa matkalla aina pari metriä ennen autoa parkkipaikalla ja katselee hetken kun tyhmä ihminen yrittää saada kaveria liikkeelle pyydellen. Kyllähän se siitä sitten liikkuu kun hakemaan menee. Fiksu ukko? :D

Alustat ovat olleet kaikki ihan ok. Tähän mennessä on kokeiltu ritilää, tiskipöytää, hellaa, pöytiä, pulpetteja (nukkui eräälläkin tunnilla pulpetin päällä jalat levällään..), nurmea, vetistä peltoa, heinikkoa, asfalttia, kennelin lattioita... Ööh. Siinä jotain. Hyvin reipas kaveri tuntuu olevan. Nyt jo olen hyvin kiintynyt pikkukaveriin, joten saa nähdä mitä teen kun eroamisen aika tulee..

Jäynä on mukavan oppivainen, oppinut kieltosanan, nimensä (luoksetulon) sekä hieman istumista jo. Niin ja rauhoittumiskäskyn Ruokahalua voisi olla enemmän, mutta ihan hyvin se leikkii kun vain ohjaaja ei olisi niin käsi.. Pari yötä on jo mennyt ilman ulkona käymistä ja sisälle tekemistä.

Vähän jännittää kyllä huominen junamatka, saa nähdä miten se kahden koiran ja matkalaukun kanssa menee. Saa nähdä selvitäänkö hengissä. :D


jaynajaeeka2.jpg
Jäynä ja Eeka edustavat lumisissa maisemissa..