Eilen oltiin porukalla treenaamassa, ja saatiin hyviä uusia ideoita ja näkökulmia ilmaisun harjoitteluun. Nyt voi taas hetken harjoitella niin kuin tietäsi mitä tekee, ja sitten soitella taas parin päivän päästä kysellen taas samoja asioita.. Katsotaan kuinka onnistuu Jäynän moottorin käynnistely..

Tänään käytiinkin sitten heti aamusta jäljestämässä, kun on vapaapäivä koulusta. Jälki oli vain n. 10 metriä pitkä, pellolla vanhat rikkaruohot sekä vesilätäköt. Aurinko paistoi mukavasti ja tuulta oli lähes minimaalisesti. Tällä kertaa Jäynällä oli vauhtia päällä, ja alusta lähtien se käytti nenäänsä. Kertaalleen tuli ajatuskatkos ja pää nousi ylös, mutta matka jatkui kuitenkin nopeasti. Epätarkkaa eteneminen on vielä, askelia jäi hieman väliin, mutta nyt jäi paljon parempi mieli kuin viime kerrasta.. Ehkäpä se tästä. Tänään yritän illalla vielä tehdä uuden jäljen, jos laiska jaksaisi tallailla hieman pidempää pätkää hieman kauemmaksi. ;)

Ripulista ollaan selvitty hengissä, pennut ovat molemmat kunnossa eikä Emppuun tarttunut ollenkaan. Mutta Jäynän tassussa on edelleen pidettävä suojaa ulkoillessa, eikä sitä voi päästää vapaaksi toilailemaan.

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt koiraterapia-opinnoissa, ja molempien poikien kanssa on tehty monenlaisia harjoituksia. Aktiviteettia on kyllä joka päivä riittänyt.. Ensi viikolla lähdetäänkin sitten luokan kanssa reissailemaan: Rajan, Opaskoirakoulun, Tullin ja Poliisin kautta Niinisaloon ja sitten takaisin Kannukseen. Eli maanantaista torstaihin ei kannata odotella blogikirjoituksia. :)