Tänään käytiin Tanelin kanssa ottamassa Jäynästä uusia kuvia (tai no, allekirjoittanut kuvasi ja T avusti), täytynee lisätä tämän loppuun pari otosta. Jäyski tykkäsi juosta pallon kanssa, ja jaksoi jopa kärsivällisesti seisoa paikallaan profiilikuvaa varten. Nopeasti sitten hommasta selvittiinkin. :)

Nyt ollaan viime päivinä käyty treenaamassa joka päivä, aina vähän jotain pientä. Keskiviikkona käytiin Amin, Mirvan ja Kaisan kanssa ottamassa sisähakua traktorihallissa, sekä tottisteltiin koulun kentällä vähäsen. Haukkuminen sujui Jäynältä yllättävän hyvin, maalimiehelle tultuaan aloittaa itsenäisesti ilmasun ja kestoa on jo jonkin verran. Jäynä yllätti ja haukkui ahtaassa tilassa kyykyssä olevaa maalimiestä hyvinkin intensiivisesti. Seuraavaa kyykyssäolevaa se tosin yrittikin sitten kaataa kumoon.. :D

Tottiksessa harjoiteltiin enemmänkin häiriökestävyyttä kuin mitään muuta erikoista. Pari kertaa heittelin noutokapulaa sille, ja pienet pätkät otettiin seuraamista. Tuntuivat sujuvan ihan hyvin, hienoista painamista oli seuraamisessa alussa. Tokon alokasluokan hypyn opettamistakin suunnittelinkin jo avustuksella, katsotaan mitä tuosta tulee. Ei nimittäin ole enää mitään muistikuvaa siitä, kuinka Empulle sen opetin..

Tässä parina päivänä olen hakenut jääviin liikkeisiin suoritusvarmuutta (jos sellaisesta nyt voidaan, näin nuoren koiran ollessa kyseessä, edes puhua. Maahan se menee, mutta istuminen on hakemista kyykkyasennon ja istumisen väliltä. Seisominen taas.. Kyllä se pysähtyy, mutta asento saattaa olla (valitse mieleisesi) istuminen/makaaminen/seisominen/kyykkyasento. Eli ihan alkutekijöissään vielä, muuten kyllä osaa seisahtua paikoillaan, muttei seuraamisen yhteydessä. Mutta mikäs kiire tässä. :)

Paljon on hyviä uutisia kuultu tässä parin päivän aikana. :D Ja vielä kaksi yötä koulun alkuun.. Sitten loppuu vapaus. :D

jayna_elo08_seispien.jpg

jayna_elo08_juoks_mpien.jpg