(Olen ottanut Lotasta mallia, ongelmia kehittyy omassa päässä pikkuasioista and so on.. ;D)

Elieli, koska nyt ottaa päähän niin valitetaan nyt sitten oikein olan takaa. Tokoilussa on alkanut tökkiä kaikki liikkeet, seuraaminen on väljää ja paikka heittelee, enkä tiedä mitä olen siinä onnistunut tekemään. Maahanmeno, tähän mennessä täysin varma liike, ei meinaa onnistua ollenkaan. Jäynä vaan seisahtuu epämääräiseen asentoon, naamalla ilme "iik, nyt meni jotain väärin". Mistä nää on yhtäkkiä tulleet??

Luoksetulo tökkii, hoppapoppaloikkaa luokse ja metrin päähän eteen istumaan. Sivulletulo jää vajaaksi ja on hidas. Seisominen onnistuu vielä, huomenna varmaan Jäynä on keksinyt siihenkin istumisen tms. Hyppy, liike jota vasta on aloiteltu, toimii. Viretila laskee helposti jos tekee liikkeitä pari putkeen. Jippiaijee..

Että semmoista. Ajattelin iskeä nyt sitten viikoksi treenitauon tässä lajissa, jos vaikka tekisi hyvää. Miksei voi sujua?

Jäynä on nyt päässyt puremaan kahdesti koululla treeneissä, ekalla kerralla tyynyyn ja tänään sitten hihaan. Se on selkeästi kasvattanut itseluottamusta, kolme kuukautta kasvua on tehnyt hyvää. Vielä se ei ole näyttänyt täysin parastaan, mutta eiköhän se tästä. Ohjaaja pysyy yllättävän hyvin jaloillaan, kesällä tuntui olevan vaikeampaa. Enemmän tullut elopainoa? :D

Jäljestys on jopa sujunut hyvin, intoa ja itsevarmuutta on metsässä tullut. Ehkäpä se tästä.. Nyt täytyisi taas panostaa noihin maastolajeihin ja jättää tottis hetkeksi. Viime viikolla tehtiin jälki lähes joka päivä, tällä viikolla pidettiin sitten hieman taukoa. Katsotaan kusahtaako tämäkin homma tällä viikolla, vielä on pari päivää jäljellä..