21.3 kävi Emppu trimmaajalla. Ja nyt on jätkä ihan kaljuna. ;) Liitän tähän mukaan kuvan, näette siitä millaista jälkeä tuli. Nyppimisen jälkeisiä huomioita:

1) Lyhytkarvaisen, luppakorvaisen koiran itsensä ravistelemisesta (tiedättehän, alkaen päästä ja päättyen häntään)54626.jpg kuuluu paljon suurempi meteli kuin pitkäkarvaisen, luppakorvaisen koiran samaisesta toiminnasta. Myös yleinen läiske on koomisen kuuloista, kun nuo suuret läpyttimet pään molemmin puolin hakkaavat kyseisen otuksen päänahkaa.

2) Lyhytkarvainen koira näyttää energisemmältä, lihaksekkaammalta ja nuoremmalta. Ainakin tässä tapauksessa näin on. Mitä pidemmäksi Empun turkki kasvoi, sen vanhempana sitä itsekin piti. "Kohtahan se Emppukin on jo eläkeiässä, härreguud!" (Okei, herra täyttää vuoden lopulla sen 6 vuotta, mutta silti.) Sen liikkeetkin tuntuivat flagmaattisilta, ikiliikkujahan se ei tosin ikinä ole ollutkaan. Nyt löysin jopa takajalkojen kohtalaisen kokoiset lihakset, oho! O_o

3) Pohjavillalla ulkona liikennöivä, puupäinen snautseri ei pakkasesta välitä. Onkohan sillä tuntoaistia ollenkaan?

4) Jopa koirista mitään tietämättömät tunnistavat herran snautseriksi. Viimeisen kolmen-viiden kuukauden aikana olemme saaneet kuulla aivan liikaa "Mitä rotuja siinä on?" -kysymyksiä. Kyllähän se kolhasee, onhan Emppu sentään Suomen muotovalio ja kaikkea, vau. ;D

Nyt vietetään viikonloppu kaksisteen muiden ollessa mökillä. Pitäisi lukea psykologian ja histroan kokeisiin. Pitäisi tosiaan..