Tässä on taas hieman aikaa kulunut, mutta jos nyt pikaisesti kirjoittelisin viimeaikaisia tapahtumia.

Pari viikkoa sitten pääsin harrastamaan uusia lajeja, Titanicilla seikkailua sekä ammuntaa. Mustelmia tuli, eikä mitään tietenkään jäänyt päähän. Mutta metsästyskiväärin voisin ittelleni ottaa, possahti niin mukavasti.

Viime viikolla meillä oli Jäynän kanssa tasot, ja vaikka ohjaaja olikin hieman ulalla tehtävien suorittamisessa niin ihan hyviä arvosanoja tuli. Empun numeroihin verrattuna ainakin.. Käytäntöä oli myös monta tuntia viime viikolla, ja raunioilla saatiin aloiteltua kunnolla maalimiehen ilmaisua (tolpassa haukkumisen ja näkölähtöjen yhdistelmä). Alkoi ääni kantaa kyllä ihan hyvin, vaikka totesinkin että haukuttavan on parempi olla joku muu kuin minä.

Nyt ollaan sitten Miitan kanssa täällä Lieksassa Nykäsen Eskolla pentuja hoitamassa. Viisi pientä palleroa kirittää hirveätä vauhtia joka suuntaan, ja vauhti senkuin lisääntyy päivittäin.. Nyt ne on sentään vielä alle 5 viikkoisia, kahden viikon päästä ollaan jo pulassa. :D

Jäljellä ollaan päästy käymään pariin otteeseen, ja niiden ajaminen ei ole ollut kovin kaunista. On se helppoa kun ohjaaja on käsi. Nyt pyritään nostattamaan Jäynälle viettiä jäljen ajamiseen, sillä se matelee liikaa.

Muitakin kivoja juttuja ollaan saatu treenailtua, katsotaan miltä pojat näyttävät kahden viikon kuluttua. ;)